Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home2/ki465226/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Store Categories Shkodër

Archive

Nebie Qotaj, nga fshati Zogaj, ka nisur të ushtrojë veprimtarinë e saj që në vitin 1996, me realizimin e punimeve të ndryshme në tezgjah, si qylyma, torba, shixhade, etj. Në këtë sipërmarrje ajo punëson gra të zonës dhe bashkëpunon vazhdimisht me organizma...

[caption id="attachment_16666" align="alignnone" width="300"] Punime Artizanale Inovative[/caption] Stela Toska ka nisur veprimtarinë e saj në korrik të viti 2017. Ajo merret kryesisht me punime artizanale inovative, duke përdorur materiale të tilla si: qeramika, guri dhe druri, etj. Punimet e saj, mëtojnë të jenë unike dhe plot...

sqSQ