Punime Artizanale Inovative

Punime Artizanale Inovative

Punime Artizanale Inovative

Stela Toska ka nisur veprimtarinë e saj në korrik të viti 2017. Ajo merret kryesisht me punime artizanale inovative, duke përdorur materiale të tilla si: qeramika, guri dhe druri, etj. Punimet e saj, mëtojnë të jenë unike dhe plot shije. Ato shërbejnë kryesisht për zbukurimin e ambienteve të brendshme dhe të jashtme të shtëpive, bujtinave dhe bizneseve të ndryshme.

Punime Artizanale Inovative
Rr: Llunjej, L. AHMET HAXHIJA / Shkodër
Shkodër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ