MISIONI

Misioni i Qendrës “Focus In the Future” është të përfaqësojë, të mbrojë dhe të promovojë të drejtat e qytetarëve.

Përkrahje Administrative

Perkrahje Administrative per shtresat ne nevoje

Studime dhe Analiza mbi gjendjen aktuale

Studime , Analiza dhe statistika te ndryshme

Të sigurojë zgjerimin e pjesëmarrjes së shtresave në nevojë në shoqëri.

Ne jemi me ju

VIZIONI

Krijimi i  programeve të posaçme për fuqizimin e familjes dhe grupeve të mënjanuara shoqërore.

KRIJOJME VLERA

PERKRAHJE0%
STUDIME0%
PJESMARRJE E TE GJITHA SHTRESAVE0%

UDHERREFYESI KOMBETAR I SIPERMARRJEVE NE FUSHEN E ARTEVE DHE ZEJEVE TRADICIONALE

Projekt i cili  synon identifikimin e zejeve dhe promovimin e tyre në rang kombëtar dhe pse jo më vonë në rang ndërkombëtar

           Shfletoni katalogun online

Ne shkojmë më tej…

Promovimit të diversitetit kulturor, mbështetjes dhe zhvillimit të vlerave dhe traditave kulturore e historike.

250

Njerez qe perkrahim

15

Projekte ne zhvillim

10

Ekip Profesionishtesh

sqSQ