Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u836269985/domains/focusinthefuture.org/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Projekte
 

Projekte

Ministria e Kulturës
Ministria e Kulturës

Promovimi i sipërmarrjeve në fushën e arteve dhe zejeve tradicionale

 

Read More…

Giz ProSEED
Giz ProSEED

Lehtësimi i hyrjes në tregun e punës për njerëzit në nevojë, në qarkun e Elbasanit

 

Read More…

UN WOMEN
UN WOMEN

Monitorimi i aktiviteteve në Bashkinë e Tiranës në lidhje me shërbimet sociale.

 

Read More…

sqSQ