Punime me tezgjah

Punime me tezgjah

Nebie Qotaj, nga fshati Zogaj, ka nisur të ushtrojë veprimtarinë e saj që në vitin 1996, me realizimin e punimeve të ndryshme në tezgjah, si qylyma, torba, shixhade, etj. Në këtë sipërmarrje ajo punëson gra të zonës dhe bashkëpunon vazhdimisht me organizma të ndryshëm, si tilla si: NBS apo AIDA.

Punime me tezgjah
Zogaj, Shkodër
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009805890951
Shkodër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ