Guri i Zi Albania shpk

Guri i Zi Albania shpk

Punime me tezgjah dhe qëndistari

Punime me tezgjah dhe qëndistari

«Guri i Zi Albania SHPK» është një sipërmarrje sociale, e cila kryen punime në tezgjah dhe qëndistari duke u mbështetur kryesisht në traditën e zonës. E nisur në 2006-n nga katër gra, sot kjo sipërmarrje ka mbi 50 punonjëse. Punimet e këtyre grave kanë gjetur treg kryesisht në Itali, ku edhe kanë një pikë shitje në qytetin e Milanos.

Guri i Zi Albania shpk
Gur i Zi/ Shkodër
https://www.facebook.com/Guri-I-Zi-346694455375560/
Shkodër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ