Prodhim sapuni natyral artizanal, krem, dhe produkte të tjera kozmetike me vajra esenciale nga bimë vendase.

Prodhim sapuni natyral artizanal, krem, dhe produkte të tjera kozmetike me vajra esenciale nga bimë vendase.

 

«Natyra Ime» është një punishte që merret me prodhimin e sapunëve artizanalë me vajra esenciale dhe bimë nga vendi ynë. Të gjitha produktet e saj nuk kanë aroma sintetike apo elemente me prejardhje shtazore dhe si të tilla ato janë tërësisht natyrore dhe të tretshme në mjedis.

Prodhim sapuni natyral artizanal, krem, dhe produkte të tjera kozmetike me vajra esenciale nga bimë vendase.
Rruga "Todi Gërmenji",Shtoj i Ri, Shkodër
www.natyraime.al
Shkodër Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ