Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u836269985/domains/focusinthefuture.org/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Store Categories Fier

Archive

Punim artizanal i gurit dhe mermerit Shaban Cenkaj është një artizan ekspert në përpunimin e gurit dhe mermerit. Punimet e tij janë tejet të larmishme dhe shkojnë nga veshja apo zbukurimi i banesave, te ndërtimi i çezmave apo varreve....

Qëndistari « Zana » Suzana Rushani është një qëndistare e cila e ushtron këtë veprimtari prej më shumë se 30 vjetësh. Ajo e ka trashëguar këtë zanat nga tezja e saj dhe më pas ia ka përçuar atë edhe vajzave të saj....

  Punime qeramike (poçeri) NBA COTTO është një subjekt që merret me prodhimin e artikujve të qeramikës. Aktiviteti i kësaj sipërmarrjeje nis në vitin 1994, ndonëse tradita e saj daton që në fillimet e prodhimit të qeramikës nga artizanët fierakë. Ndër artikujt e ndryshëm...

    Punime druri Konstadin Musha ka nisur veprimtarinë e tij që prej vitit 1993 dhe vijon ta ushtrojë atë bashkë me pjesëtarë të tjerë të familjes. Punimet e tij janë kryesisht zbukurime, gdhendje dekorative, punimi i shkallëve prej druri, mobilie të ndryshme si tryeza apo...

sqSQ