Punim artizanal i gurit dhe mermerit

Punim artizanal i gurit dhe mermerit

Punim artizanal i gurit dhe mermerit

Shaban Cenkaj është një artizan ekspert në përpunimin e gurit dhe mermerit. Punimet e tij janë tejet të larmishme dhe shkojnë nga veshja apo zbukurimi i banesave, te ndërtimi i çezmave apo varreve.

Punim artizanal i gurit dhe mermerit
Lagjja “Peshtan i Vogël“, Rr. Fier Levan, banese private, Nr.-826
https://www.facebook.com/Shaban-Cenkaj-Punime-Guri-Artistike-1622570911363797
Fier Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ