Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home2/ki465226/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Punime druri

Punime druri

Punime druri

 

 

Punime druri

Konstadin Musha ka nisur veprimtarinë e tij që prej vitit 1993 dhe vijon ta ushtrojë atë bashkë me pjesëtarë të tjerë të familjes. Punimet e tij janë kryesisht zbukurime, gdhendje dekorative, punimi i shkallëve prej druri, mobilie të ndryshme si tryeza apo shtretër, si dhe shumë artikuj të tjerë. Pjesa më e madhe e punimeve të tij mbështeten në traditën vendase.

Punime druri
Rruga Kombëtare Fier-Patos, Portëz
Fier Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ