Qëndisje

Qëndisje

Qëndistari « Zana »

Suzana Rushani është një qëndistare e cila e ushtron këtë veprimtari prej më shumë se 30 vjetësh. Ajo e ka trashëguar këtë zanat nga tezja e saj dhe më pas ia ka përçuar atë edhe vajzave të saj. Në punimet e saj ajo përpiqet të ndërthurë traditën vendase me risitë e kohës.

Qëndisje
Lagjja 16 Prilli, Rr. "Vasil Pecuke", Fier
https://www.facebook.com/profile.php?id=100009747903148
Fier Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ