Archive

Punime qilimash Vintage Lux është një biznes familjar që merret me prodhimin dhe shitjen e qilimave. Enerajda, pronarja e saj, e ka mësuar këtë zanat nga nëna e saj. Aktualisht, për prodhimin e tyre, ajo bashkëpunon me gra nga zonat rurale. Filozofia e sipërmarrjes së...

Qëndisje Magdalena Mina e ka trashëguar biznesin e shitjes së punimeve të qëndisjes nga babai i saj .Ajo ka marrë pjesë në panaire dhe evente të ndryshme , mes të cilave shumë në brenda dhe po ashtu jashtë vendit panairi, si panairi Fiera de Levante,...

Punime Basoreliev Avenir Troqe i ka nisur punimet në basorelieve që në moshë të mitur. Nisur fillimisht si një hobi, kjo punë është shndërruar tashmë në një punë të mirëfilltë. Ai ka marrë pjesë në ekspozitën e zhvilluar në Bruksel në vitin 2018 në kuadër...

sqSQ