Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home2/ki465226/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Qëndisje

Qëndisje

Qëndisje

Qëndisje

Magdalena Mina e ka trashëguar biznesin e shitjes së punimeve të qëndisjes nga babai i saj .Ajo ka marrë pjesë në panaire dhe evente të ndryshme , mes të cilave shumë në brenda dhe po ashtu jashtë vendit panairi, si panairi Fiera de Levante, i zhvilluar ne Itali në vitin 2010.

Qëndisje
Bulevardi Ismail Qemali, Vlorë
https://www.instagram.com/art_ne_qendisje_magi/
Vlorë Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ