Punime qilimash

Punime qilimash

Punime qilimash

Vintage Lux është një biznes familjar që merret me prodhimin dhe shitjen e qilimave. Enerajda, pronarja e saj, e ka mësuar këtë zanat nga nëna e saj. Aktualisht, për prodhimin e tyre, ajo bashkëpunon me gra nga zonat rurale. Filozofia e sipërmarrjes së saj është qëndrueshmëria kulturore dhe mjedisore. Punimet e saj janë mjaft të pëlqyera nga klientët vendas dhe të huaj.

Punime qilimash
Rruga Llambro Andoni ,Nr 10, Vlorë
https://www.instagram.com/vintagelux_albania/
Vlorë Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ