Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home2/ki465226/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Store Categories Durrës

Archive

Qilimpunues Sipërmarrja e Sali Majës ushtron prej 20 vjetësh aktivitetin e saj, në Pazarin e Krujës, ku merret kryesisht me punimin e Sixhadeve me tezgjah dhe punimeve të grepit, të cilat preferohen nga turistët vendas dhe të huaj. Kjo sipërmarrje punëson tre persona....

Qeleshepunues Sipërmarrja e Ndriçim Gunit ushtron aktivitetin e saj në Pazarin e Vjetër të Krujës prej mëse 20 vjetësh. Ajo punëson tre persona dhe është e specializuar në punimin e qelesheve dhe opingave prej leshi sipas mënyrës tradicionale. Kjo sipërmarrje ka marrë pjesë në...

sqSQ