Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u836269985/domains/focusinthefuture.org/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Qeleshepunues

Qeleshepunues

Qeleshepunues

Qeleshepunues

Sipërmarrja e Ndriçim Gunit ushtron aktivitetin e saj në Pazarin e Vjetër të Krujës prej mëse 20 vjetësh. Ajo punëson tre persona dhe është e specializuar në punimin e qelesheve dhe opingave prej leshi sipas mënyrës tradicionale. Kjo sipërmarrje ka marrë pjesë në mjaft panaire dhe punimet e saj pëlqehen së tepërmi nga vizitorët vendas dhe të huaj.

Qeleshepunues
Lagjja Kala, Rruga "Derexhik", ndërtese private një katëshe, Krujë, Durrës
https://www.facebook.com/ndricimg
Krujë Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ