Qilimpunues

Qilimpunues

Qilimpunues

Sipërmarrja e Sali Majës ushtron prej 20 vjetësh aktivitetin e saj, në Pazarin e Krujës, ku merret kryesisht me punimin e Sixhadeve me tezgjah dhe punimeve të grepit, të cilat preferohen nga turistët vendas dhe të huaj. Kjo sipërmarrje punëson tre persona.

Qilimpunues
Lagjja Kala, Rruga "Derexhik", ndërtese private një katëshe, Kruje, Durrës
Krujë Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ