Veshje popullore shqiptare, kostume, qëndisje

Veshje popullore shqiptare, kostume, qëndisje

Veshje popullore shqiptare, kostume, qëndisje

Znj. Rabije Spaho ka një veprimtari 50-vjeçare në punimin e kostumeve kombëtare dhe lokale. Këtë zanat e ka trashëguar nga nëna e saj. Në këtë aktivitet ka bashkëpunuar edhe me vjehrrën e saj. Në karrierën e saj përfshihen bërja e kostumeve kombëtare të të gjitha trevave, që nga Tropoja deri në Gjirokastër. Znj. Spaho ka marrë pjesë në panaire dhe evente të ndryshme. Në një panair të organizuar në Prizren, ajo ka marrë çmimin e parë.

Veshje popullore shqiptare, kostume, qëndisje
Lagjja "Qemal Stafa", Elbasan
https://www.facebook.com/rabije.spaho
Elbasan Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ