Rrobaqepsi Lika

Rrobaqepsi Lika

Qepja e kostumeve popullore

Rrobaqepësi “Lika” në Korçë, ka nisur të ushtrojë aktivitetin e saj në vitin 2000. Fusha e veprimtarisë së kësaj rrobaqepësie është qepja e veshjeve të ndryshme dhe specialitet janë qepja e kostumeve popullore për fëmijë dhe të rritur. Përveç kërkesave dhe porosive, që kjo rrobaqepësi plotëson për klientët, ajo ideon dhe qep edhe veshje për evente kombëtare dhe ndërkombëtare, si koncerte e festivale të ndryshme, aktivitete të tjera si Karnavalet, për të cilat është nderuar edhe me çmime ndër vite. Kostumet popullore të Ansamblit Artistik “Skënderbeu” në Korçë por edhe veshjet e grupeve të tjera artistike, të qepura me mjeshtëri kanë përfaqësuar Korçën në evente të rëndësishme ndërkombëtare dhe grupet artistike janë vlerësuar me çmime për kostumografinë më të mirë.

Rrobaqepsi Lika
L.7, Bulevard “Shën Gjergji”, Korçë
https://www.facebook.com/Rrobaqepsi-Lika-Korce-904133399699508
Korçë Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ