Qendra e Artizanatit ”Margarita”

Qendra e Artizanatit ”Margarita”

Grupim artizanësh të qytetit të Beratit

Qendra e Artizanatit «Margarita», është një grupim prej më shumë se 50 artizanësh të qytetit të Beratit prej të cilëve rreth 60% janë gra. Kjo qendër ka për qëllim të ndihmojë artizanët e këtij qyteti që të sigurojnë të ardhura të mjaftueshme për jetesën e tyre si dhe të ndihmojnë që të mbahet gjallë dhe trashëgohet artizanati i kësaj treve. Krijimet e artizanëve të kësaj qendre janë tejet të larmishme dhe përfshijnë: qëndisje, gdhendje në dru dhe gur, punë në bakër, punime me rruaza, punime me shtiza, xunth, grep, etj.

Qendra e Artizanatit ”Margarita”
Rruga ''Mihal Komneno'', Mangalem, Berat, Shqipëri.
https://www.facebook.com/Qendra-e-Artizanatit-Margarita-1599478830318721/
Berat Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ