Punime me grep dhe qëndisje

Punime me grep dhe qëndisje

Punime me grep dhe qëndisje

Znj. Margarita Mastora zotëron një dyqan suveniresh e punimesh dore me grep dhe qëndisje të punuara nga vetë ajo. Është pjesëmarrëse në shumë panaire dhe aktivitete të organizuara në qytetin e Gjirokastrës. Punimet e saj frymëzohen nga tradita vendase e qëndisjes dhe grepit.

Punime me grep dhe qëndisje
Pazar, Gjirokastër
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007893828783&sk=photos
Gjirokastër Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ