Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home2/ki465226/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Punime artizanale me thupra dhe thurje e sendeve dekorative

Punime artizanale me thupra dhe thurje e sendeve dekorative

Punime artizanale me thupra dhe thurje e sendeve dekorative

Punime artizanale me thupra dhe thurje e sendeve dekorative

Z.Arben Vraniçi ushtron profesionin e thurësit të thuprave prej shumë vitesh, art te cilin ai e ka te trashëguar nga babai i tij. Me thurjen e thuprave ai krijon shporta, sende të ndryshme, si dhe krijon zbukurime të larmishme. Këto sende, ai i prodhon sipas dëshirave dhe kërkesave të klientëve. E veçanta e këtyre punimeve është se gjithçka punohet vetëm me dorë dhe janë mjaft jetëgjata.

Punime artizanale me thupra dhe thurje e sendeve dekorative
Peshkopi, lagjja"Dobrovë", Rruga"Vraniç"
https://www.facebook.com/arben.vranici.5
Peshkopi, Dibër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ