Punim i veshjeve popullore me tezgjah dhe me dorë

Punim i veshjeve popullore me tezgjah dhe me dorë

Punim i veshjeve popullore me tezgjah dhe me dorë

Znj. Selvie Koçi e ka filluar aktivitetin e punimeve me tezgjah të veshjeve popullore prej shumë vjetësh. Ajo bën punime me tezgjah dhe me dorë të veshjeve popullore të zonës së Bulqizës, Dibrës, Tropojës, Tiranës, etj. Këto veshje të punuara me dorë dhe me tezgjah, në shumicën e rasteve përdoren në dasma, festa familjare, apo aktivitete të ndryshme kulturore, të cilat jepen me qira ose shiten.

Punim i veshjeve popullore me tezgjah dhe me dorë
Lagjja "Minatori", "Rruga e pazarit", Bulqizë
https://www.facebook.com/selvie.koci
Dibër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ