Mozaikë 3D Gurri

Mozaikë 3D Gurri

 

Mozaikë guri

Znj. Enkeleda Myrtaj, pas hapjes së dyqanit të saj me suvenire në Pazarin e Gjirokastrës, nisi të punojë në mënyrë individuale edhe artin e mozaikut. Ndonëse autodidakte, punimet e saj janë ndër më të veçantat dhe të reklamuarat në qytetin e Gjirokastrës.

Mozaikë 3D Gurri
Pazar, Gjirokastër
https://www.instagram.com/kelamyrtaj/
Gjirokastër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ