Këngë dhe valle të trevës së Beratit

Këngë dhe valle të trevës së Beratit

 

Shoqata “Qyprillinjtë e Roshnikut”

Shoqata Kulturore Artistike e Trevës se Beratit, «Qyprillinjtë e Roshnikut », u krijua në vitin 2009 në qytetin e Beratit nga këngëtarë,instrumentistë dhe vullnetarë. Ajo drejtohet nga z. Fitim Mimani, mjeshtër i këngës dhe valles popullore prej shumë vitesh. Kjo shoqatë prezanton këngët e vallet e trevës se Beratit dhe bashkëpunon me artistë e grupe lokale, kombëtare e ndërkombëtare   . SH.K.A ” Qyprillinjtë e Roshnikut ” ka paraqitur folklorin e trevës së Beratit në festivale të ndryshme kombëtare e ndërkombëtare dhe është vlerësuar me çmime të ndryshme.

Këngë dhe valle të trevës së Beratit
Berat
https://www.facebook.com/Qyprillinjte-Roshnikut-1982963668651278/?ref=page_internal
Berat Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ