Grupi i Vallëzimit Popullor “ILIRIA”

Grupi i Vallëzimit Popullor “ILIRIA”

 

Valle Popullore

«Grupi i Valleve Popullore ILIRIA», është një grup i përbërë prej 28 artistësh amatorë dhe profesionistë. Ai është themeluar në 1991 në qytetin e Korçës dhe dallohet për një repertor i cili përfshin valle nga të gjitha rajonet e Shqipërisë. Aktiviteti i grupit ka qenë i vazhdueshëm dhe mjaft i larmishëm. Që nga fillimet e tij deri më tani, ai ka qenë pjesë i shumë aktiviteteve kombëtare, dhe po ashtu ka marrë pjesë në shumë festivale ndërkombëtare në vende të tilla si: Polonia, Spanja, Portugalia, Rumania, Bullgaria , Maqedonia, Ukraina, Rusia, Turqia, Greqia, etj.

Grupi i Vallëzimit Popullor “ILIRIA”
Pallati i Kulturës “Dhimitër Orgocka” Maliq, Korçë, Shqipëri
https://www.facebook.com/Folk-Dance-Group-IliriaAlbania-1618218801771789/
Korçë Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ