Gdhendje Druri Tradicionale

Gdhendje Druri Tradicionale

Gdhendje Druri Tradicionale

Z. Viktor Nurçe është gdhendës druri, i cili pas vitesh pune në një zdrukthari, vendosi të hapë punishten e tij dhe e përqendron të gjithë aktivitetin në prodhimin artizanal të mobilieve tradicionale të qytetit të Gjirokastrës. Punimet e tij janë të njohura dhe të vlerësuara si nga vendasit ashtu edhe nga turistët e huaj.

Gdhendje Druri Tradicionale
Pazar, Gjirokastër
https://www.facebook.com/viktor.nurce
Gjirokastër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ