Eagles Dance

Eagles Dance

Valle Folklorike të zonës dhe mbarë vendit

Drejtuar nga maestro Gazmend Golemi, koreograf që nga viti 1979, «Eagles Dance» është një grup folklorik i cili vijon traditën e valleve të pesë zonave etnografike të Lezhës: Zadrimës, Mirditës, Malësisë, Kallmetit dhe Pllanës. Ky grup ka marrë pjesë në shumë festivale kombëtare dhe ndërkombëtare në të cilat është nderuar me çmime të ndryshme.

Eagles Dance
Pallati i Kulturës, Lezhë
Facebook/instagram:Gazmend Golemi
Lezhë Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ