Ansambli Artistik i Këngëve dhe Valleve “Isuf Myzyri”, Artist i Popullit

Ansambli Artistik i Këngëve dhe Valleve “Isuf Myzyri”, Artist i Popullit

Grup folkorik

Ansambli Artistik i Këngëve dhe Valleve “Isuf Myzyri” – Artist i Popullit, është krijuar në vitin 1979 nga artistë të qytetit të Elbasanit dhe përbëhet nga këngëtarë, valltarë dhe instrumentistë. Në këtë grup marrin pjesë rreth 30 artistë profesionistë. Ky grup është nderuar edhe me Urdhrin e Punës “Naim Frasheri”, si edhe me çmime në Festivalin Folklorik të Gjirokastrës

Ansambli Artistik i Këngëve dhe Valleve “Isuf Myzyri”, Artist i Popullit
Teatri Skampa, Qendra Artistike, Elbasan
https://www.facebook.com/Ansambli-Artistik-i-Kengeve-dhe-Valleve-Isuf-Myzyri-Artist-i-Popullit-137831943078647/
Elbasan Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

sqSQ