Punime me dore i veshjeve popullore

Punime me dore i veshjeve popullore

Punime me dore i veshjeve popullore

Znj. Nexhmie Lala e ka nisur aktivitetin e punimit me dorë të veshjeve popullore që para 10 vitesh. Zonja në fjalë, bën punime veshjeve popullore të zonave te Bulqizës, Dibrës, Tropojës dhe Tiranës. Ajo punon veshje popullore për te gjitha moshat, për burra,gra dhe fëmijë dhe punon e vetme. Këto veshje popullore të punuara nga zonja Nexhmie Lala, jepen me qira ose shiten. E veçanta e këtyre veshjeve është se çdo detaj i veshjes si qepja ashtu dhe qëndisja bëhen vetëm me dore dhe nuk përdoren makineri.

Punime me dore i veshjeve popullore
Bulqizë, Lagjja minatori, Rruga e pazarit
https://www.facebook.com/etnografishqiptare
Dibër Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

en_USEN