Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home2/ki465226/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Misioni dhe Vizioni
 

Mision & Vision

Misioni i Qendrës “Focus in the future” është të përfaqësojë, të mbrojë dhe të promovojë të drejtat e qytetarëve, të ofrojë shërbime të ndryshme, programe shoqërore, përkrahje administrative, studime dhe analiza mbi gjendjen aktuale, ngritje kapacitetesh, si dhe të sigurojë zgjerimin e pjesëmarrjes së shtresave në nevojë në shoqëri.
en_USEN