Punime Basoreliev

Punime Basoreliev

Punime Basoreliev

Avenir Troqe i ka nisur punimet në basorelieve që në moshë të mitur. Nisur fillimisht si një hobi, kjo punë është shndërruar tashmë në një punë të mirëfilltë. Ai ka marrë pjesë në ekspozitën e zhvilluar në Bruksel në vitin 2018 në kuadër të muajit shqiptar, ku u paraqit me plot 50 punime. Po ashtu, ai ka qenë pjesëmarrës në panairet e ndryshme të punimeve artizanale të zhvilluara në Tiranë dhe Vlorë. Motivet etnike shqiptare, ruajnë një vend kryesor në veprat e tij.

Punime Basoreliev
Pavarësia Galeria Personale pranë Tirana Bank. Vlorë
https://www.facebook.com/avenir.troqe
Vlorë Shqipëri Albania
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

en_USEN