Prodhim artikujsh artizanal druri

Prodhim artikujsh artizanal druri

Prodhim artikujsh artizanal druri

Z. Anastas Petridhi është një artizan i gdhendjes së drurit. Ai zotëron një dyqan në pazarin e Gjirokastrës ku dizenjon, prodhon dhe tregton punimet e drurit. Shumë nga punimet e tij frymëzohen nga tradita popullore dhe veçanërisht nga modele të marra nga shtëpitë e mëdha gjirokastrite.

Prodhim artikujsh artizanal druri
Pazar, Gjirokastër
https://www.facebook.com/Anastas.Petridhi/
Gjirokastër Shqipëri Shqipëri
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

en_USEN