Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /home/u836269985/domains/focusinthefuture.org/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 1912
FocusintheFuture.org | Store Categories Lezhë

Archive

Punime qeramike Studio e qeramikës "Vasili" është themeluar në vitin 2004. Nismëtari i saj, z. Vasil Kukaj merret kryesisht me përpunimin e baltës duke e shndërruar atë në vazo, pjata dhe sende të tjera. Fokusi i kësaj studioje është vizatimi i...

Punime në tezgjah Punishtja e “Artistike Zadrima” është ngritur fillimisht në vitin 1992 në fshatin Blinisht. Nismëtarja e saj ishte Znj. Tereze Gega e cila mendoi që traditën e veçantë të tezgjahut, që e karakterizon zonën e Zadrimës, ta praktikonte si një...

Valle Folklorike të zonës dhe mbarë vendit Drejtuar nga maestro Gazmend Golemi, koreograf që nga viti 1979, «Eagles Dance» është një grup folklorik i cili vijon traditën e valleve të pesë zonave etnografike të Lezhës: Zadrimës, Mirditës, Malësisë, Kallmetit dhe Pllanës. Ky grup ka...

Punime artizanale me tezgjah «Colors of Zadrima» është një sipërmarrje familjare, e vendosur në fshatin Dajç të Lezhës, aktiviteti i së cilës shtrihet në dy drejtime të lidhura ngushtë me njëra-tjetrën: 1- Punimet artizanale me tezgjah 2- Rritja e krimbit të mëndafshit dhe...

en_USEN